monreve

Alla inlägg under maj 2014

Av Fru A - 20 maj 2014 16:27

Det MÅSTE vara ÄL idag, har EW nu igen, rätt mycket, och magen slutade göra ont på förmiddagen... måste vara ÄL. J ska spela bridge ikväll men hoppas på ett ligg innan han åker eftersom ägget troligtvis släppte rätt tidigt.. men i värsta fall får det bli när han är hemma runt 11 ikväll... suck!


Men vet ni, jag VILL inte bli en sådan som tvingar sig till sex på precis rätt tid bara ur rent reproduktionssyfte. Jag vet att vi är halvvägs där redan men vi njuter verkligen fortfarande av varandra. Det känns aldrig som "måste sex" trots att det kanske är det ibland!


Jag hittade ett brev adresserat till maken från landstinget idag och blev aldeles kall... tänkte att det var provresultaten och messade direkt och frågade om jag fick öppna. Till min lättnad (eftersom negativt resultat på ÄL dagen hade varit illa) innehöll kuvertet endast en faktura på 100kr. Phu! Jag märker mer och mer att jag oroar mig inför provsvar... hoppas så att spermierna är befruktningsdugliga på något sätt i alla fall!


Vi pratar mer och mer om barn och vi känner verkligen att det är en del av vår framtid. En liten Elvira? En liten Herrman? Oklart på namnfronten än så länge!

Av Fru A - 19 maj 2014 20:25

börjar få ont i sidan nu, YES. Dock inte mycket än och märkligt nog på vänster sida. Var helt säker på att det var från höger det skulle lossa denna gång. Hm, minns väl fel. Fortfarande inte tillstymmelse till EW flytning sock "watery" som det känns.


Tror att vi kommer att tajma ganska perfekt denna cykel ändå.. för som det känns nu kommer väl lossningen sent imorgon eller tidigt onsdag... och har vi sex imorgon som planerat så kommer det vara jättebra tajmat. 2 dagar före och så själva ÄL dagen. Känns bra!


Jag var ju superhoppfull i början av denna cykel men nu känner jag som vanligt att det nog inte kommer lyckas denna gång heller. Jag tror att det ökade hoppet hade med min fina höga temp att göra... jag todde ju verkligen att levaxinet redan hade satt fart i kroppen. Nu vette tusan vad jag tror. Dock känns det fortfarande hoppfullt framåt.... vi kommer att lyckas! Frågan är bara när?

Av Fru A - 19 maj 2014 07:45

Yes, äntligen positiv ÄL-sticka!

Skäms för att erkänna att jag bar har en kvar och jag köpte 14! Så ska ha den till att testa imorgon också. Slöseri! Inte riktigt vad jag borde ägna mig åt just nu!


Känner dock inte av alls att det närmar sig. brukar ju få rejält ont i äggstocken... hade EW i flera dagar men det slutade visst igår, inte heller optimalt. Men, men. Får försöka finna något slags lugn i att vi inte kan göra mycket mer än ha sex varannan dag. Mer går liksom inte! Jo, försöka att inte stressa på jobbet. Vi hade i alla fall bar sex 2 ggr igår och nu väntar vi "bara" in tisdagen också. Efter det får det vara tillbaks till spontaniteten!


Just idag känns som en rätt lugn dag, tisdagar och onsdagar är alltid mycket värre. Torsdagar och fredagar slappa... rätt skönt med en "framtung" vecka så.

Av Fru A - 17 maj 2014 10:03

... långt ifrån positivt på stickan och mindra fertila flytningar. Men börjar känna av höger äggstock så det är nog på G. Sex igår i alla fall.. makens initiativ!


Beeeebis, kom till oss!!

Av Fru A - 16 maj 2014 19:19

Jag har just visat huset för en spekulant.. en familj till kommer imorgon och ska titta. Jag känner ingen sorg alls över att lämna. Det är fint, men vårt nya hus är finare :) Men detta är ytterligare en påminnelse om att det närmar sig... med stormsteg! Idag är det för första gången UNDER 2 månader till flytten! Aaaaahh!


Ägglossningen tycks vänta på sig även denna månad. Haft lite fertila flytningar idag men mest annan sort. Stickan visade ungefär samma utslag som igår.  Sexet är planerat till ikväll men jag känner väl inte att det "måste" ske eftersom stickan var så svag. Så tar manneninitiativ blir det av. Annars inte! Vi skulle ju köra varannan dag denna månad men var tredje kanske inte är katastrof heller. Vi får se!


På jobbet närmar det sig slutet nu. Har rättat färdigt  alla mina nationella prov och det är en stor lättnad! Nu är det betygsnack och sammanställning av slutbetyg som gäller för hela slanten. Om en månad är det sommarlov! Typ i alla fall... :)

Av Fru A - 15 maj 2014 07:08

Känns märkligt detta med flytt och massa svindyra inköp som bil. Vi räknade på det och insåg att vi ligger 53.000 back! Vi ska alltså låna 2,8 milj. och vill inte låna mer eftersom vi då måste teckna fler pantbrev. Istället ska vi få låna det som saknas av makens pappa. Men det som saknas är alltså 53.000


Det mesta av detta är ju bilen vi köpte igår (35.000) och till det försäkring (3-4.000). Sedan var det även besiktning av huset på ca 6.500 Vi kommer även behöva lite att akut-köpa möbler för, typ i alla fall en soffa att ha i vardagsrumsdelen! Så det är summor som vi förstår vart de kommer ifrån men ändå känns det vansinnigt! Vi är ändå två människor som sparat ordentigt och har 2 bra inkomster. Ändå ser det ut såhär!


Jag vet ju att vi har tur som har Å att låna av, herregud, han ville ju GE oss 100.000 för att kunna köpa huset. det sa vi nej till :) jag vet att vi ska betala tillbaka detta men det känns ändå galet att ligga så mycket back. SHIT va kosing det handlar om! Det gör mig rädd, för tänk så får vi massa oväntade kostnader med bebis-skaffandet? HU hoppas inte det!

Av Fru A - 14 maj 2014 08:07

sitter och hetsrättar engelska 6 nationella på jobbet... hej vad de går! Men shit så duktiga de är mina Bygg/El killar! En hel klass och bara ett F! Grymt!


Jag behöver bli klar eftersom jag får in 75 st engelska 5 reading och 75 engelska 5 listening. Fy så tjötigt! Men, snart är det ändå gjort! om en månad är alla betygen satta.. såååå skönt! Sommaren närmar sig med stormsteg ich med det vår stora flytt! För detta behövs två bilar och igår köpte vi en bil som det är meningen att jag ska köra..


Vuxenpoängen trillar verkligen in eftersom det är en V70 kombi :) klassisk familjebil! Jag riktigt ser framför mig hur jag kör våra barn i dena tingest :) den är rätt ny men har gått långt. 30,000 mil. Shit. Men den känns trygg. Drar en del gas (MÅSTE ha gasbil, allt annat är otänkbart ur miljösynpunkt när vi kör så mycket i och med flytten...) men har stor bensintank också.


Det är så mycket som händer nu så jag hinner knappt med! mannen lämnade ju prov i måndags och han tror att det gick bra.. kom tydligen lite utanför men sådant kan ju inte spela någon roll eller? Och det där med väntan känns fullt överkomligt nu eftersom jag kommit fram till att tiden verkligen springer fram dessa dagar.


Nuska jag in och ha franska med en grupp steg 2 elever som även de ska göra nationellt idag.


hej va det går!

Av Fru A - 12 maj 2014 19:29

Ny vecka och våren är verkligen här... sådär romantiskt så att äppelblommorna faller ner när man går och det r ljust till 10 på kvällen...


Idag har mannen lämnar spermaprov... det ska bli väldigt intressant att få reda på vad provet visar! Det ska ta två veckor innan vi får provsvar. Fattar inte vad det är som kan ta som tid? Hur svårt kan det vara att räkna dem och kolla deras rörlighet och livsduglighet?


I alla fall är det sagt som så att om provet är bra så tas inget mer.. om det är dåligt så ska han ta ett till om x antal veckor (minns inte hur många) och se om det var tillfälligt sämre bara. Jag hoppas så att provet är bra! Blir så nervös för att han ska ha sämre simmare, det är ju HANS barn jag vill ha.. donerade ägg spelar mindre roll men Js barn vill jag föda och uppfostra.


Jag borde boka ny tid på medicinskt centrum också, jag har ju fått min tid för äggledarspolning och så snart den är gjord ska jag träffa läkaren igen... så att vi verkligen har något att satsa på i höst om det inte tar sig i sommar. Är så trött på att vänta nu! Måste ha en plan framåt.


Idag är det ganska precis n vecka till ÄL. Den borde komma söndag-måndag någon gång... så nu ska det som sagt börjas ligga snart! Blev lite extra tänd igår just eftersom jag visste att det var "förbjudet" i och med mannens provlämning idag... :)


För att fördriva tiden ska jag nog boka tiden till med.centrum imorgon, åka ut till nya huset i helgen... och bestämma bankmöte i veckan!


Det händer grejer i mitt liv... men det viktigaste, det låter vänta på sig!

Presentation


Välkommen till min blogg om resan mot att bli mamma. Jag, fru A, och min man J har försökt under en längre tid utan att lyckas och vi håller nu på att genomgå en utredning för att ta reda på varför vår dröm är så ouppnåelig för oss..


Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tror du att du kommer besöka denna bloggen igen?
 Nej, hamnade här av en slump och den är inte intressant för mig
 Antagligen inte
 Förmodligen någon mer gång
 Ja, det tror jag!
 Definitivt!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards