monreve

Alla inlägg den 12 maj 2014

Av Fru A - 12 maj 2014 19:29

Ny vecka och våren är verkligen här... sådär romantiskt så att äppelblommorna faller ner när man går och det r ljust till 10 på kvällen...


Idag har mannen lämnar spermaprov... det ska bli väldigt intressant att få reda på vad provet visar! Det ska ta två veckor innan vi får provsvar. Fattar inte vad det är som kan ta som tid? Hur svårt kan det vara att räkna dem och kolla deras rörlighet och livsduglighet?


I alla fall är det sagt som så att om provet är bra så tas inget mer.. om det är dåligt så ska han ta ett till om x antal veckor (minns inte hur många) och se om det var tillfälligt sämre bara. Jag hoppas så att provet är bra! Blir så nervös för att han ska ha sämre simmare, det är ju HANS barn jag vill ha.. donerade ägg spelar mindre roll men Js barn vill jag föda och uppfostra.


Jag borde boka ny tid på medicinskt centrum också, jag har ju fått min tid för äggledarspolning och så snart den är gjord ska jag träffa läkaren igen... så att vi verkligen har något att satsa på i höst om det inte tar sig i sommar. Är så trött på att vänta nu! Måste ha en plan framåt.


Idag är det ganska precis n vecka till ÄL. Den borde komma söndag-måndag någon gång... så nu ska det som sagt börjas ligga snart! Blev lite extra tänd igår just eftersom jag visste att det var "förbjudet" i och med mannens provlämning idag... :)


För att fördriva tiden ska jag nog boka tiden till med.centrum imorgon, åka ut till nya huset i helgen... och bestämma bankmöte i veckan!


Det händer grejer i mitt liv... men det viktigaste, det låter vänta på sig!

Presentation


Välkommen till min blogg om resan mot att bli mamma. Jag, fru A, och min man J har försökt under en längre tid utan att lyckas och vi håller nu på att genomgå en utredning för att ta reda på varför vår dröm är så ouppnåelig för oss..


Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tror du att du kommer besöka denna bloggen igen?
 Nej, hamnade här av en slump och den är inte intressant för mig
 Antagligen inte
 Förmodligen någon mer gång
 Ja, det tror jag!
 Definitivt!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards