monreve

Alla inlägg den 19 maj 2014

Av Fru A - 19 maj 2014 20:25

börjar få ont i sidan nu, YES. Dock inte mycket än och märkligt nog på vänster sida. Var helt säker på att det var från höger det skulle lossa denna gång. Hm, minns väl fel. Fortfarande inte tillstymmelse till EW flytning sock "watery" som det känns.


Tror att vi kommer att tajma ganska perfekt denna cykel ändå.. för som det känns nu kommer väl lossningen sent imorgon eller tidigt onsdag... och har vi sex imorgon som planerat så kommer det vara jättebra tajmat. 2 dagar före och så själva ÄL dagen. Känns bra!


Jag var ju superhoppfull i början av denna cykel men nu känner jag som vanligt att det nog inte kommer lyckas denna gång heller. Jag tror att det ökade hoppet hade med min fina höga temp att göra... jag todde ju verkligen att levaxinet redan hade satt fart i kroppen. Nu vette tusan vad jag tror. Dock känns det fortfarande hoppfullt framåt.... vi kommer att lyckas! Frågan är bara när?

Av Fru A - 19 maj 2014 07:45

Yes, äntligen positiv ÄL-sticka!

Skäms för att erkänna att jag bar har en kvar och jag köpte 14! Så ska ha den till att testa imorgon också. Slöseri! Inte riktigt vad jag borde ägna mig åt just nu!


Känner dock inte av alls att det närmar sig. brukar ju få rejält ont i äggstocken... hade EW i flera dagar men det slutade visst igår, inte heller optimalt. Men, men. Får försöka finna något slags lugn i att vi inte kan göra mycket mer än ha sex varannan dag. Mer går liksom inte! Jo, försöka att inte stressa på jobbet. Vi hade i alla fall bar sex 2 ggr igår och nu väntar vi "bara" in tisdagen också. Efter det får det vara tillbaks till spontaniteten!


Just idag känns som en rätt lugn dag, tisdagar och onsdagar är alltid mycket värre. Torsdagar och fredagar slappa... rätt skönt med en "framtung" vecka så.

Presentation


Välkommen till min blogg om resan mot att bli mamma. Jag, fru A, och min man J har försökt under en längre tid utan att lyckas och vi håller nu på att genomgå en utredning för att ta reda på varför vår dröm är så ouppnåelig för oss..


Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tror du att du kommer besöka denna bloggen igen?
 Nej, hamnade här av en slump och den är inte intressant för mig
 Antagligen inte
 Förmodligen någon mer gång
 Ja, det tror jag!
 Definitivt!

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards