monreve

Alla inlägg den 12 juni 2014

Av Fru A - 12 juni 2014 13:58

Januari 2006.

J och Fru A har kommit hem till hennes lille studentrum som hon ska flytta ut ur veckan efter. 20m2 är rummet på, stort fönster, stort skrivbord, stor bokhylla och liten säng. Finns även ett badrum men inget kök.


Fru A har visat J skojkortet och har nu bett honom ladda ner sina 3 favoritsånger till hennes laptop. Det var standard på den tiden, alla besökare fick ladda ner sina bästa sånger för att lämna ett litet avtryck i hennes liv. Inte herrbeök alltså; alla besök! J laddade ner Fairytale of New York, någon Green Day dag och någon till... De hade inte ens kramat varandra men Fru A tyckte att han var ruskigt fin att se på och vill gärna att han skulle stanna och kramas hela natten. Men han satt bara och pillade med datorn, trots att hon gått och lagt sig (med underkläder).


J hörde att Fru A sa något till honom, men hon pratade så snabbt! Han hoppades att hon ville att han skulle lägga sig bredvid henne men var osäker eftersom hon 3 gånger försäkrat att hon inte ville att något skulle hända mellan dem. Han bad henne upprepa frågan men hörde ändå inte vad hon sa. TREDJE gången hörde han orden "vill du inte komma hit och hålla om mig lite"? Och han gick genast fram till sängen och frågade lite tafatt om det var OK om han tog av sig overallen... han kröp ner och efter mycket kramar och klappar blev det en och annan kyss: ÄNTLIGEN!


Hon somnade tryggt i "lilla skeden". Han kunde inte sova alls på hela natten, men det gjorde inte så mycket, han hade ju en mysig tjej i sin famn! Men morgonen kom, det var fredag och båda skulle upp till skolan. Hon tyckte att det fortfarande gick lite trögt med konversationen och räddade sig bort från tystnaden i duschen. När hon gick ut ur badrummet var han borta... men det låg ett telefonnummer på skrivbordet... hans!


Det gick bara ett par timmar, sedan skickade hon iväg ett sms och frågade om han ville ses i helgen. Hon vågade inte läsa svaret så hon stängde av telefonen och satte inte på den igen förrän långt senare, på kvällen, i tryggt sällskap av bästisen Ida. Nedslående nog kunde han inte träffas men föreslog tisdag istället, något hon snabbt tackade ja till.


Första dejten var avslappnad i hans studentlya, identisk med fru As. De pratade i massa timmar och drack vatten. de spelade klarinett (upptäckte att båda spelade lite) och hon tvingade honom till att visa vad han kunde på gitarr. Inte mycket visade det sig! Som vanligt var det hon som var tvungen att ta första steget till en hejdå-kyss.


Efter detta sågs de intensivt i 2 veckor och tillslut frågade hon: träffar du andra?

Han svarade: eh.. nej..?! Gör du?

Hon fick dåligt samvete och sade: inte nu längre!


Och så blev de tillsammans den 12 februari 2006

Presentation


Välkommen till min blogg om resan mot att bli mamma. Jag, fru A, och min man J har försökt under en längre tid utan att lyckas och vi håller nu på att genomgå en utredning för att ta reda på varför vår dröm är så ouppnåelig för oss..


Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tror du att du kommer besöka denna bloggen igen?
 Nej, hamnade här av en slump och den är inte intressant för mig
 Antagligen inte
 Förmodligen någon mer gång
 Ja, det tror jag!
 Definitivt!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards