monreve

Alla inlägg den 10 juni 2014

Av Fru A - 10 juni 2014 08:49

hösten 2005 började jag på universitetet, flyttade till hans stad. Januari 2006 träffades vi för första gången.


Fru A och J är varandras totala motsatser när det gäller mycket. Speciellt akademiska styrkor/svagheter. De skulle aldrig "naturligt" mötas genom gemensamma vänner eller aktiviteter. Men universitetslivet är ju lite av ett parallellt universum där allt kan hända. Såhär gick det till.


J

Var inne på sitt andra år på studierna. Gått på en del "kravaller", alltså studentfester, men han var inte någon som gick på alla precis. Varit på förfest med sitt gäng kompisar, han gick dit med folk han kännt sedan högstadietiden denna gång. festen kallades "traffic light" och var man singel skulle man ha grönt, upptagen rött, osäker gult... men J satte på sig en blå hoodie över sin gröna t-shirt. Nertill hade han självklart sin svarta overall som hörde till programmet.


Som vanligt drack han inte särskilt mycket. Någonstans strax innan midnatt gick han bort mot baren, för tillfället hade han tappat bort sina kompisar... han hukade sig in genom porten (lång som sagt) och såg sig om i det lilla mörka rummet. Han såg en tjej i röd overall och blått linne som stod och pratade med någon, hans blick mötte hennes en lång stund.


Fru A

Andra terminen hade just börjat och Fru A skulle börja på ny kula.. en kort romasn från hösten hade runnit ut i sanden och hon var nu "fri" och stod och pratade med någon ointressant person i baren. Kravallen var trevlig, hon var där med sitt "järngäng", 10 pers som alla läste samma utbildning. Dock var kompisarna inte med henne i baren, de flesta var kvar på dansgolvet. Kvällen till ära hade hon INTE klätt sig i rött/grönt eller gult. Hon hade istället på sig stt nya blåa linne, blått diadem, blåglittriga smycken... och självklart den röda overallen som hörde till "kravallerna".


Hon insåg att personen hon stod och pratade med inte var någonting för henne, och ville komma ur samtalet... men bara går därifrån var för otrevligt... hon såg bakom samtalspartnen en lång, blond man klädd i svart uppenbara sig. Han var vacker! Glittriga ögon hade han.. så strategin blev att låtsas att hon trodde att samtalspartnen och den långe mannen bakom hörde ihop, var kompisar. Snart hade hon dragit in honom i samtalet och den första killen försvann diskret. J och Fru A hade uppenbarligen större intresse för varandra än för honom...


Samtalet flöt dock trögt efter ett par minuter. Fru A tyckte inte tt hon fick någon respons från J. Han var inte precis kvick i repliken och hon tänkte att han nog inte var så intresserad av henne. Så hon gav honom en "out", sa att hon skulle gå och köpa en öl. Om han var intresserad skulle han väl hänga med? Det gjorde han dock inte. Nähe, tänkte hon. Han var väl inte intresserad då?


J

Uppenbarligen var hon inte intresserad eftersom hon gick iväg för att köpa öl mitt i samtalet. Han försvann ur rummet och hittade sina kompisar igen.


Det gick någon timme, han lade märke till att hon tittade långt efter honom när han stod och pratade med en tjejkompis. YES, det är bra om hon tror att han flirtar med andra tänkte han. På dansgolvet såg han att hon definitivt tittade åt hans håll, inte särskilt diskret heller. Hon stod och dansade med två av sina kompisar och han fattade mod till sig och gick fram och började dansa med dem. Ganska snart avbröt fru A och frågade om han ville gå ner och dricka lite vatten och snacka... de två kompisarna avlägsnade sig.


Fru A

Hanna och Ida åkte hem, var lite nervösa över att lämna henne ensam kvar med denne långe främling men fru A sa till dem att åka utan henne, hans snälla ögon avslöjade att han var en fin kille.


De satte sig i baren och drack vatten. denna gång flöt samtalet smidigt på. De diskuterade skillnaden på deras program, hur overallerna såg ut, olika märken... obetydligheter men viktiga obetydligheter! De kom fram till att båda bodde i samma område och de skulle cykla åt samma håll. Festen gick mot sitt slut och de bestämde sig för att ta sällslap hemåt. Fru A ville gärna visa honom ett skämtkort om Js program som hon hade hemma.


När de gick genom stora salen spelades sista dansen "wind of change" med Scorpions och J bjöd upp fru A. Men hon blev så nervös och ville inte förstöra den skämtsamma stämningen mellan dem med en tryckare, så hon tackade nej och de cyklade hemåt (efter att Fru A letat efter cykeln en god stund, pinsamt!).


Hela vägen hem tänkte hon att hon måste få honom att förstå att hon INTE ville ha sex med honom, det var inte ett ONS hon var ute efter.. men hon hade ju bjudit hem honom till sig mitt i natten så hon fattade att han han nog antog att sex var anledningen till den nattliga inbjudan. Detta resulterade i att hon 3 (!!!) gånger förklarade att hon inte ville att något skulle hända mellan dem...


to be continued...






Presentation


Välkommen till min blogg om resan mot att bli mamma. Jag, fru A, och min man J har försökt under en längre tid utan att lyckas och vi håller nu på att genomgå en utredning för att ta reda på varför vår dröm är så ouppnåelig för oss..


Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Tror du att du kommer besöka denna bloggen igen?
 Nej, hamnade här av en slump och den är inte intressant för mig
 Antagligen inte
 Förmodligen någon mer gång
 Ja, det tror jag!
 Definitivt!

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12
13
14 15
16 17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards